Als kind wilde ik altijd architect worden. Ik tekende eindeloos veel huizen, plattegronden, bouwde met karton en Lego. Ergens op de middelbare school is dat verschoven naar psychologie. Na de studie raakte ik vooral geïnteresseerd in kleine bedrijven met een ideaal, zoals biologische levensmiddelen, duurzame energie en nieuwe samenwerkingsvormen en heb daar verschillende functies vervuld. In 1988 ben ik zelfstandig bedrijfsadviseur geworden gespecialiseerd in startende en kleine bedrijven.

Ik heb altijd een zwak gehad -en nog- voor mensen die uit liefde voor een vak, of omdat ze een heel eigen visie op “iets” hebben hun ondernemerschap inhoud geven. Ik werk meestal met ondernemers die naast een winstdoel met hun bedrijf ook een maatschappelijke bijdrage willen leveren. Je merkt mijn ruime ervaring in het coachen, adviseren en trainen van ondernemers vooral omdat ik makkelijk kan schakelen tussen inhoudelijke zaken en de persoonlijke kant. En in staat ben om de verbanden te leggen tussen beide.

In 2011 dook mijn jeugddroom weer op en prikkelde mijn behoefte om me te blijven ontwikkelen.

Na zorgvuldige selectie heb ik een eigenwijze, kwalitatief hoogwaardige particuliere opleiding voor vormgeving gevonden, Perk interieuropleidingen in Eindhoven. In 2014 heb ik mijn diploma gehaald met een afstudeeropdracht over de herbestemming van een leegstaand kantoorgebouw.

Als ontwerper houd ik me o.a. bezig met het aanpassen en verbouwen van gebouwen en boerderijen. Woon en werkunits op het platteland. Herbestemmen van bijzondere gebouwen past zeer goed bij me, omdat daar mijn kennis over ondernemerschap en doelgroepen net zo van pas komt als mijn inzicht in gebouwen en ontwerp.

Inmiddels neem ik ontwerp opdrachten aan en rond deze met succes af. Ook heb ik een netwerk van deskundigen opgebouwd waardin alle belangrijke disciplines zijn gedekt.

Als ontwerper en als adviseur ben ik iemand die oprecht geïnteresseerd is in wat je wilt bereiken en goed naar je kan luisteren. Ik zie snel de potentie van een idee of een bedrijf. Als ontwerper heb ik oog voor wat jouw pand aan mogelijkheden heeft en ben ik wars van standaard- of mode-oplossingen.

Je vindt in mij iemand die er echt zin in heeft om er voor te zorgen dat je doel werkelijkheid