Boek: “Ik werk voor mezelf”

“IK WERK VOOR MEZELF, doe-het-zelf ondernemingsplan”, geschreven door Wim Korsten en uitgegeven door De Eigen Zaak, 3e druk 2018.

Met dit boek kan de lezer zijn eigen ondernemingsplan opstellen. Het boek geeft duidelijke uitleg over alle belangrijke onderwerpen die bij de start van een bedrijf aan de orde komen. Op de bijbehorende website is extra info te vinden en zijn formats te downloaden, zodat de lezer gelijk aan de slag kan.

Het is geschreven met de lezer voor ogen die graag voor zichzelf wil beginnen, dat op zijn eigen wijze wil doen en -nog- weinig affiniteit heeft met zakelijk taalgebruik. Het informeert en inspireert, en daagt de lezer uit dicht bij zijn droom te blijven èn hem te realiseren!

Voor coach~adviseurs geeft het een goed overzicht van het proces dat een starter doormaakt, en gaat daarbij in op zowel de menskant als op inhoudelijke kennis. Het Ontwikkelbedrijf benadrukt sterk dat een coach~adviseur zowel coachende vaardigheden moet bezitten als generalistische kennis van het kleinbedrijf en deze beide polen in het werk kan integreren.

Het boek wordt gebruikt bij diverse trainingen en in het supervisieaanbod.

Het boek is o.a. te bestellen bij de boekhandel en bol.com .
Ook te verkrijgen als E-book.

Er zijn leuke filmpjes van gebruikers!
Een ondernemer: video1
Een coach:  video2

Een inhoudelijke bespreking van Ad van der Made, consultant en o.a. docent aan de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen).

Inzien?
inhoudsopgave
deel hoofdstuk 3, markt
deel hoofdstuk 12, geld