Als agrarisch coach sta ik naast de boer~ondernemer en de familie. Hun belang staat voorop. In de gesprekken ontdekken we samen waar toekomstmogelijkheden liggen en onderzoeken we welke het beste past en realiseerbaar is. Omdat de boer centraal staat werk ik aan zeer verschillende zaken, zoals: Opvolgingsvragen, verbreding met nieuwe activiteiten, keuzes rondom groei en investeren, mogelijkheden voor herbestemming.

In het project in Aalten werk ik samen met drie andere coaches: Monique te Kiefte, Lizanne Roeleven en Rob Huinink. Van dit project is een mooi verslag gemaakt. Klik hier voor het verslag.

Opname RTV Slingeland over het belang van agrarisch coachen: de opname, klik hier

In het gebied Food-Valley werk ik binnen het project Agrarische-Ondernemersbegeleiding van de Gebiedscooperatie O-gen. Ik verzorg de intakes en geef supervisie aan de groep agrarisch coaches die de trajecten uitvoert. Klik hier voor meer informatie over dit project.

Buiten deze projecten ben ik uiteraard beschikbaar om met u naar uw bedrijf en uw toekomst te kijken. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. Neem gerust contact op.